Om at være frivillig i VSH

​Hvordan kan du gøre en forskel for DIT barn?

Virum-Sorgenfri håndboldklub er en traditionsrig og gammel håndboldklub, som siden 1941, har gjort det muligt at spille håndbold i Virum. Vi har masser af medlemmer, nogle aktive forældre og en lille administration til at løfte de mangfoldige opgaver der er i en moderne håndboldklub.

Der er masser af opgaver, store og små, og vi kan bruge alles hjælp, uanset hvilke kompetencer eller kontakter man har.

Det er sjovt at være frivillig, og det gør en forskel for medlemmerne i klubben at vi er mange der hjælper hinanden med at løfte opgaverne. Og med lidt held er her både nye kontakter og potentielt nye gode venner, også for jer som familie.

Når dit barn for alvor melder sig ind og finder glæde ved at spille håndbold i VSH, er der brug for din hjælp. Vi hjælper dig med at finde den opgave du har tid til og magter, og vi har stor forståelse for at tiden ikke altid er der til de lange seje træk, og så kan vi koble dig til nogle af de løsere opgaver vi har i klubbens regi. Ingen hjælp er for lille, vi påskønner det hele, og glæder os til at arbejde sammen med dig.

Jo flere vi er til at udføre de frivillige opgaver, jo sjovere er det og jo bedre muligheder er der for at møde nye mennesker i klubregi.

Vi ser også gerne at du giver en hånd hist og her selvom om du er seniorspiller, og ikke nødvendigvis medbringer dine forældre.

Henvend dig til en kontaktforældre på dit barns hold eller til Mathias på [email protected], så skal vi hjælpe med at finde det helt rigtige sted du kan gøre en forskel.