Nye medlemmer

Om klubben

Virum-Sorgenfri Håndboldklub har eksisteret i mere end 50 år, og vi er i dag over 650 glade medlemmer. Gennem de mange år har vi opbygget en helt særlig VSH-ånd, som vi er stolte af, og som vi håber at du og dine børn vil være med til at videreføre. Det går ud
på, at der i VSH skal være plads til alle - uanset baggrund! Til gengæld håber vi, at du og dit barn vil tilkende og respektere klubbens værdier, der omhandler Fællesskab, Respekt, Engagement og Glæde.

Fællesskab

Du som forælder er også en del af VSH, og klubben kan ikke fungere uden et stærkt og aktivt forældrefællesskab. Derfor har vi også en forventning om, at du deltager aktivt i det fællesskab, således at vi sammen kan skabe de bedste mulige rammer for dit barn. Dette indbærer som minimum, at du engang imellem vil tage del i at køre dit barns hold til og fra udekampe, og til tider tager imod vaskestafetten for holdets spilledragter. VSH har derudover også et velfungerende og socialt netværk af forældre, der ønsker at involvere sig i endnu højere grad i sine børns trivsel. Kunne du tænke dig at være en del af dette, så tag endelig fat i dit holds kontaktforælder så vil vi sørge for at tage godt imod dig.

Indmeldelse

Er dit barn endnu ikke indmeldt i klubben, er det vigtigt at du gør dette hurtigst muligt. Det gøres helt simpelt ved, at du finder dit barns holds på Holdsport og melder barnet ind på det pågældende hold og ellers via dette link: Tilmelding via Holdsport

Træning og kampe

Har du særlige spørgsmål til ting omhandlende træning og kamp, kan du kontakte holdets træner, men som udgangspunkt
kan du regne med følgende:
• Træning foregår fra august til medio juni.
• Der er typisk træningsfri i skolernes ferie
• Turneringerne løber typisk fra oktober til april med kampe hver weekend og enkelte hverdagskampe

It-systemer

Som forælder er der nogle it-systemer, du skal være bekendt med. Det drejer sig om:
1. Holdsport - hvor du melder dit barn ind samt tilmelder til stævner, træninger og turneringskampe. Udmelding skal meddeles til Dorthe på [email protected]. Yderligere er det via Holdsport, at trænere og ledere sender meddelelser om kampe og arrangementer mm.
2. www.vsh.dk - Her finder du kontaktinformation på trænere og
lign. samt holder dig opdateret om nyheder fra klubben.
3. Facebook - hvor du bliver holdt opdateret med sociale nyheder og billeder (valgfrit).

4. Instagram - Der ligesom facebook bliver brugt til at vise sjove og spændende nyheder omkring det daglige arbejde i klubben.

Stævner

En vigtig del af at spille håndbold er det fællesskab, og den klubånd deropbygges på- og på tværs af holdene.
Vi anbefaler derfor, at dit barn deltageri de inden- og udendørs stævner, der afholdes i løbet af året, hvor der er rig mulighed for at knytte stærke sociale bånd og venskaber. Her kan særligt nævnes de årlige klubture til Lund i Sverige mellem jul og nytår, og Albertslund i forsommeren. Yderligere deltager VSH traditionelt i et sommerstævne i starten af sommerferien. I mange år har det været i Teramo i Italien, men i sommeren 2022 prøvede vi for første gang deltagelse ved Partille Cup i Sverige, og vi undersøger muligheden for at prøve andre udenlandsstævner næste sommer

Andre aktiviteter

VSH er også meget andet end håndbold.
Det er et kæmpe socialt netværk, hvor vi alle sammen hygger os på
tværs af alder og køn. Der er derfor en lang række tilbagevendende sociale arrangementer, som altid er værd at se frem til.

Det drejer sig bl.a. om:
• Klubtur (en weekend i maj)
• Virumløbet (august)
• Jule five-a-side (december)
• Håndboldskole (i en eller flere skoleferier)
• Ungdomsafslutning med middag og uddeling af priser (april/maj)

Er du i tvivl om noget?

Er du i tvivl om noget, og kan du ikke lige finde svaret på vores hjemmeside, så er du mere end velkommen til at
tage fat i trænere, ledere eller henvende dig på klubkontoret. Tilbage er der ikke andet at sige end velkommen til et klubfællesskab, der forhåbentlig byder på mange mindeværdige år med fællesskab, engagement, respekt og glæde for dit barn og dig.