Målmandstræning VSH

Målmandstræning, VSH

I VSH vil vi gerne tilbyde vores målvogtere, bedre mulighed for at udvikle deres potentielle gennem bedre træningsrammer.

Derfor har vi en målsætning om, at de fra og med u12 har en målmandstræner tilknyttet til deres normale træninger, minimum en gang om ugen.

Dertil tilbyder VSH alle deres målvogtere, fra og med u10, en til to månedlige træninger udelukkende for målvogterne, og der er hverken skud eller markspillere til disse træninger. På den måde muliggør vi en Sammen-træning fra U-10 til U-18, og endda senior målvogtere til disse træninger.

Til målvogter træningerne er der fokus på teknik, motorik, koordination og taktiske elementer. Træningerne gennemføres af VSH's målvogterkoordinator, Kasper Lind.

VSH har en ambition om, at der opstår sociale relationer målmændene imellem, til trods for både store og små aldersforskelle. Der er nemlig ikke ret mange målvogtere ud af de over 600 spillere vi har i VSH, og derfor har vi en ambition om at vi kan skabe et sammenhold mellem målvogterne, således de kan finde hjælp og inspiration hos hinanden.

Aktiviteter

Der er i øjeblikket ingen fremtidige aktiviteter

Trænere

Profile Image
Rasmus Jakobsen
+4530293557
Tobias Kragmose Andersen

Spillere

Andreas Steen Wesenberg
Profile Image
Maise Kofoed Laursen
Profile Image
Peter Hammer
Profile Image
Thea Mølvadgaard
Thor Farsund
Profile Image
Lærke Holst Hemmeth
Profile Image
Maria Reinhardt
Profile Image
Caroline Saxtorph Bojer
Profile Image
Katrine Nørager Mogensen
Vesta Rosenfeld Lunn
Profile Image
Mathilde Demuth
Profile Image
Nikolaj Riise
Bille Antz  Vinner
Profile Image
Jonas Vorre
Profile Image
Nikolas V. Rasmussen
Profile Image
Alma Nygaard
Josefine Holck Pape Olsen
Emil Janniche